Mancstisztító lábmosó pohár
Mancstisztító lábmosó pohár kutyáknak és macskáknak

5 990 Ft6 990 Ft

Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Mancstisztító lábmosó pohár kutyáknak és macskáknak

5 990 Ft6 990 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,
Segíts egy megosztással :)

Tiszta mancs lábmosó pohár tappancs matricával

Minden gazdinak megvan a saját praktikája, procedúrája egy-egy vizes, sáros vagy épp poros séta után a kis kedvenc tappancsainak tisztítására: törölgetés vizes törcsivel, kádba állítás, stb.

Egyszerűsítsd le a dolgot egy erős, masszív műanyagból készült profi, praktikus megoldással, mint ez a lábmosó pohár. Néhány másodperc alatt könnyen tisztítja a praclikat. Méreteit tekintve bárhová magaddal is viheted.

Méretek:

  • S – 9 cm x 15 cm
  • L – 11 cm x 16 cm

Ajándék tappancs matricával: Kibontás után a 2 db ajándék tappancs nyom matricát felragaszthatod a pohárra tetszés szerint.

Használata: Önts vizet (opcionálisan egy kis tisztítót is, pl folyékony szappant) a pohárba, hogy kb. a félig, maximum háromnegyedig legyen töltve. Tedd az állat mancsát a pohárba, csavard körbe oda-vissza egyszer-kétszer, ha szükségét érzed mozgasd a poharat is föl-le néhányszor. Végül egy ronggyal, törölközővel töröld meg kedvenced tappancsát.

Tisztítása: Öntsd ki a piszkos vizet a pohárból és öblítsd el még egyszer. Alkalmanként egy alaposabb tisztítás is javasolt, miszerint öblítés után csavard le a pohár felső részét, húzd ki a szilikont és külön-külön a szilikont és a poharat is mosogasd el.

Kijárós, kinti-benti, ágyba mászós kisállatok gazdijainak kötelező darab! :)

Szín

Kék, Pink, Türkíz

Méret

S, L