LED-es világító nyakörv
Állítható LED-es világító nyakörv

3 990 Ft5 990 Ft

Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Állítható LED-es világító nyakörv

3 990 Ft5 990 Ft

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,
Segíts egy megosztással :)

Állítható hosszúságú világító LED kutya, macska nyakörv

Minden gazdi biztonságban szeretné tudni kutyusát, viszont a sötétben könnyen elszaladhat látóhatárunkon túl kedvencünk. Kedvenced nyugodtan beleszaladhat a tócsába, vizes fűbe, hiszen a led-es nyakörv csepp- és fröccsenésálló!  Nélkülözhetetlen biztonsági kellék a sötét, csapadékos és rossz látási viszonyok között.

Sötétben akár 500 méteres távolságból is láthatod kutyusod! 1 töltéssel kb. 4-8 órás világítási idő a világítás módjától (folyamatos vagy villogó fény) függően.

A működéshez 2db CR2032 típusú gombelem szükséges, ami szinte minden bevásárlóközpontban és minden órásnál kapható. A csomag tartalmazza az elemeket, de a töltöttségi szintje nem ismert. Teljes töltöttségű elemekkel kb 50-80 óra üzemidő elemtől és használattól függően.

Anyaga: Nylon (a gyűrű fém, a csat műanyag)

Az XS méret vastagsága kisebb, ezért a fekete szélek ebben a méretben hiányoznak.

Méret Hossz (cm) Vastagság (cm)
XS 20-27 1.5
S 34-42 2.5
M 37-49 2.5
L 43-54 2.5
XL 52-60 2.5

Használat:

A műanyag tok két fele középen illeszkedik össze, ahonnan a védőfóliát el kell távolítani.

Lapjával a belső felénél középen található a vezérlőgomb. Az első nyomással bekapcsol és gyorsan villog. A második nyomásra lassabban villog, a harmadikra pedig folyamatosan világít. A negyedik nyomás kikapcsolja.

A tok oldalain látható egy-egy kis téglalap egy nagyobb és egy kisebb. A kisebbiket befelé megnyomva csúszik ki az elemtartó tálca az elemekkel a nagyobb irányába, ekkor már a nagyobbik felét megfogva és húzva tudjuk teljesen kihúzni és cserélni vagy tölteni az elemet.

Szín

Fehér, Fekete, Fűzöld, Kék, Pink, Piros

Méret

XS, S, M, L, XL