Az első állatmentő támogatásunk - Hírek - PetPacks

Az első állatmentő támogatásunk

Hatalmas örömömre szolgál, hogy végre megírhatom ezt a cikket, ugyanis ezt a pillanatot vártam leginkább az indulás óta.

Induláskor azt az ígéretet tettük, hogy a bevétel 1%-át a Cerberos Pitbullmentő Alapítvány támogatására fordítjuk és most jött el a mi időnk. 🙂

Egy éves lett a webáruház, aminek nagyon örülünk, de a legjobb az egészben mégis az, hogy ezzel megtehettük az első lépést, hogy segítsünk azoknak, akiknek igazán szüksége van rá. Induláskor kiválasztottunk egy állatmentő alapítványt, név szerint a Cerberos Pitbullmentő Alapítványt, hogy minden évben támogassuk a munkájukat és ezzel a rászoruló állatokat is.

Ezzel a kis adománnyal, egy Kis Hercegnek elnevezett kutyus lábműtétjébe szálltunk be.

Mindez nélkületek nem történhetett volna meg, ezért szeretnénk nagyon szépen megköszönni a cicák, a kutyák, a Cerberos Pitbullmentő Alapítvány és a magunk nevében is.

Mielőbbi gyógyulást, gazdisodást és sok boldog gazdis évet kívánunk! 🙂

A következő évben azon leszünk, hogy jövőre legalább kétszer ennyit adhassunk.

Ha a következő évben te is szeretnél részt venni egy nemes állatbarát ügyben, úgy hogy közben te is minőségi hasznos és sokoldalú termékekhez jutsz, válassz minket!

Frissítés

Kis Herceg, más néven kicsi Zeusz túl van a műtéten és ezzel úton egy boldogabb teljes élet felé, jó esélye van a 100%-os gyógyulásra.

Nem sokkal a műtétje után máris gazdisodott és a felépülését egy szerető család támogatja.

Nagyon sok szeretettel teli, boldog gazdis évet kívánunk nekik! 🙂

Kis herceg túl a műtéten
Kis herceg túl a műtéten és gazdisodott

Frissítés 2

Miből lesz a cserebogár…

Néhány jó ember, egy kis pénz a műtétre, felelősségteljes helyes tartás és gondozás, egy szuper gazdi és már kész is a teljes, egészséges és boldog kutyaélet. 🙂

Kis Herceg akkor és most
Kis Herceg most