Köszöntelek az oldalon! - Hírek - PetPacks

Köszöntelek az oldalon!

A PetPacks webáruház segítő szándékú, jókedvű, szórakozni vágyó, kuyta- macskabarát embereknek, de leginkább azoknak a gazdiknak készült, akik családtagként tekintenek kedvencükre.

Egyedi termékek

A szokásos termékek mellett egyedi kézzel készített nyakörveket, pórázokat, póráz elosztókat, kozmetikusi felkötőket, hosszabbítókat készítünk. Ezen termékek kinézetét teljesen személyre szabhatod, a legutolsó apró részletig.

Készítünk továbbá falka szetteket, összeállításokat az egész családnak! Képzeld el, hogy ugyanazzal a stílusú és színű kiegészítőkkel vonul az egész brancs. A gazdiknak karkötő, a kutyusoknak és cicusoknak nyakörv és póráz és elosztó egyazon színvilággal és mintával, amelyet Te, a falkavezér (Pack Leader) választottál.

Az összetartozás érzése és a szoros kötelék, mely köztetek van még erősebb, mint valaha.

Az egyedi gravírozású bilétákkal nem csak még stílusosabbá teheted a megjelenést, de ha véletlen beütne a baj és elszakadnátok egymástól kis kedvenceddel, akkor a bilétán lévő név és telefonszám alapján, jó eséllyel hamar újra egymásra találhattok.

Blog

A blogunkban érdekességeket, szórakoztató történeteket, tippeket, trükköket olvashattok az oktatással és a harmónikus együttéléssel kapcsolatban.

A golbális falka

A Facebook oldalunkon a hírekről ajánlatokról, újdonságokról értesülhettek, míg a Facebook csoportunkban szórakozhattok, megoszthatjátok szép és vicces pillanataitokat, valamint segíthettek egymásnak kérdés vagy probléma esetén.

Légy a globális falkánk tagja, gyere és csatlakozz Te is!

Jótékony ügyek

Üzletünk teljes forgalmának 1%-át a Cerberos Pit Bull Rescure alapítványnak adományozzunk valamint minden PetSaver termékekünk árából 500 Ft-ot egy, a Facebook csoport közössége által megszavazott alapítványnak, menhelynek utalunk tovább. A választható szervezeteket magunk ellenőrizzük, hogy a pénz valóban az állatok javát szolgálja.